Omputtaja

Suomenkielinen blogi Applen tuotteisiin vaihtamisesta vankalta Windows-pohjalta.

A Finnish blog about switching to Apple's products after years of Windows.

15 kesäkuuta 2007

Leopardin pilkut

Mäkkipuolella on ollut hiljaisempaa. Leno kävi takuuaikansa loppumisen kunniaksi Varimportilla vielä kerran välkkyvän näytön takia, nyt tuntuu pelittävän. Kesä taasen tuntuu olevan ekstramyrkkyä Macbookien rannetukien tummumiselle, tarvinnee keksiä jokin ratkaisu.

Steve kävi vetämässä showta WWDC:ssä jahka MacBook Prot oli uusittu jo ennen bileitä. Aiheina olivat iPhone ja Leopard, ei kovinkaan yllättäen. Leopardi vaikuttaa ihan asialliselta, vaikka sellainen yleinen "ooh" siitä puuttuukin. Tykkäsin silti Steven kuitista Redmondin suuntaan koskien Leopardin versiointia.

iPhone aikoo ilmestyä 29.6. ameriikassa, eurojulkaisua odotellessa. Erikoista tietysti se, miten Apple aikoo lähteä vanhan mantereen luurikisaan näillä näkymin ilman 3G-tukea, joka on kyllä nyt suoraan sanottuna tyhmää. Onneksi WWDC:ssä kerrottiin, että luuria avataan edes osittain kolmansien osapuolten sovelluksille.

iMacin pitäisi kai uusiutua edes sisuskaluiltaan hiljalleen, huhut toki kertovat varsinaisesta designinkin uudelleenajattelusta. Saa nähdä koska, saa nähdä missä. Viitteet ovat silti olemassa.

Ai niin. Safari Windowsille. Miksi?

Hauskaa silti, että Electronic Arts on lähtemässä Ciderin voimin tukemaan mäkkipuolen pelivalikoimaa. Viime viikot olen hypännyt Bootcampilla (jonka saisi päivittää) OS X:n ja Windowsin väliä useamman kerran päivässä, eikä se ole kovinkaan mielenkiintoista puuhaa jos käyttää Applen Wireless Keyboardia. Miksikö? Windowsilla kestää ihan vaan huvin vuoksi 1-120 sekuntia löytää näppäimistö sisäänkirjautumista varten. Mightyn langaton versio löytyy heti kun vain klikkaa nappia. Mightyn kakkosnapin tulkinta tosin on huonontunut viime aikoina raivostuttavasti. Pitänee hankkia syksymmällä erikseen pelihiiri, surffauskäytössä tuo vielä välttää - useimmiten.

Pitää vielä muistaa ottaa iPod Hi-Fi mukaan kesälaitumelle ensi kerralla kun käy kämpillä kääntymässä, kesä on selkeästi sen aikaa. Ehkä tulee lopultakin testattua sen paristokäyttökin.

Iloista juhannusta ja sitä rataa!

Tunnisteet: , , , , , , , ,

Kommentit:

15 kesäkuuta, 2007 22:54, Anonymous Anonyymi sanoi...

Toi Leopardin eri versioiden julkistaminen oli kyllä ehdoton huippuhetki! :)

 
01 elokuuta, 2007 14:12, Anonymous Anonyymi sanoi...

Dude, tää sun läppärin kutsuminen nimellä häiritsee koko blogin lukemista :D

 

Lähetä kommentti

<< Takaisin