Omputtaja

Suomenkielinen blogi Applen tuotteisiin vaihtamisesta vankalta Windows-pohjalta.

A Finnish blog about switching to Apple's products after years of Windows.

16 lokakuuta 2007

Poor Leno



Puhelin soi joskus viime perjantaina iltapäivällä. Jätin Leno-Macbookini Varimportin hellään hyväilyyn kustannusarviota varten joskus edeltävänä päivänä. Onneksi en syönyt tai juonut mitään, sillä olisin kiskaissut murut tai nesteet väärään kurkkuun kuultuani korjauksen hinta-arvion. Tuulettimen virtaliitäntä oli hajonnut - emolevyn päästä. Viidenkympin vika (oletin) olikin kahdeksansadan vika. Satanen enemmän kuin koneen arvo, eikä kannata edes puhua paljonko se on suhteessa uuden vastaavan (paremman) hintaan.

Oli siis helppo päätös hakea vain kone pois ilman korjausta. Nyt raato odottelee tuossa vieressä jatkoa. Luultavasti kauppaan sen osina maailmalle. Koko paketti melko edullisesti, ei nyt huvittaisi ruveta purkamaan osiksi ellei ole pakko. Tähän aiheeseen varmaan palataan vielä.

Viikonloppuna ajatukset silti selkenivät, joten Lenoa kotiuttaessa nappasin toiseen käteen kantoon uuden koneen. Siitä lisää lähipäivinä, jahka keksin sopivan nimen sille. Röyksoppin tuotanto kun ei vain riitä tässä touhussa.

Tänään Apple löi puukon tiskiin ja vahvisti epäilyt, että 10.5 Leopard todellakin tulee 26.10. eikä myöhästy enempää. Täytyy katsella missä vaiheessa se pitää hakea itselle (luultavasti suoraan family pack), murtuuko hypelle vai antaako omenoiden kypsyä rauhassa pari ensimmäistä versiota.

Lähiaikoina uudelleen alkavissa Snadicasteissa voi, ainakin ajoittain, päästä taas kuulemaan meikäläisen ääntä. Pitäkää varanne.

Tunnisteet: , , , , ,

Kommentit:

17 lokakuuta, 2007 05:15, Anonymous Anonyymi sanoi...

Eikö tuosta Lenosta olis saanut jotain kotivakuutuksen kautta irti?

 

Lähetä kommentti

<< Takaisin